S.V. Zevenaar Lichess toernooi

Zoals iedereen inmiddels weet is er voorlopig geen clubschaak. Om toch met elkaar te kunnen blijven schaken is het idee ontstaan om aankomende dinsdag 24-03 een (klein) toernooi te spelen op Lichess. Als je zin hebt om mee te schaken maak dan alvast even een account aan op lichess.org (tenzij je al een account hebt natuurlijk!).

Wanneer: dinsdag 24-03 vanaf 20:00, 19:55 aanwezig!
Waar: lichess.org
Wie: Clubleden en eventueel overige geïnteresseerden (mail even naar marijnfreriks [at] gmail [dot] com als je geen lid bent)
Link: https://lichess.org/tournament/YGJSZOSp
Wachtwoord: svz

**UPDATE** we beginnen iets later (namelijk 20:00) en het speeltempo wordt 20 minuten +2sec per zet om iedereen de tijd te geven om rustig te wennen aan deze omgeving! Zorg dat je 19:55 ‘binnen’ bent. Je kan ook chatten, maar dat wijst zich vanzelf. We hopen op een mooie opkomst.

Mocht er iemand hulp nodig hebben met het aanmaken van een account op lichess.org laat het mij dan even weten!

Eventuele updates volgen in dit bericht.

Groet, Marijn